Problem with site loading on WP

Issues & Bug Reports

Found 7 posts - Go to Last Post


Mentioned this to Fsh while we were at AF, but wanted to post in here as well. There seems to be an issue with how the site loads on my WP. It loads a small section of the top left of the page blown up, and the rest of it doesn't load properly. I don't know if this is specific to Windows Phones, or happens on all devices, as I have no way to check.
Member of the Month for March 2015
Please read and rate my reviews and guides, and check out my leaderboard and join for fun!
Mentioned this to Fsh while we were at AF, but wanted to post in here as well. There seems to be an issue with how the site loads on my WP. It loads a small section of the top left of the page blown up, and the rest of it doesn't load properly. I don't know if this is specific to Windows Phones, or happens on all devices, as I have no way to check.
Originally Posted by Buckswana
I have the same issue.
07-22-2014 01:51 PM StaffPremium
Do we need to donate a Win Phone to Eric?
It's not just windows phone. I have problems with the page orientation on my iPad as well. It sizes the window for the large panel on the left (where body is) but completely hides the right column where all the goodies are.
Did Eric make a change? It isn't perfect, but it is loading much better, forcing within the layout of my phone now. Or, is it the Lumia Cyan update?
Mine's the same. I'm still running the Lumia Black update.
Member of the Month for March 2015
Please read and rate my reviews and guides, and check out my leaderboard and join for fun!
Same issue... Lumia 930

Sign up for a new account. It's free and easy!

Sign up for an account

Already have an account? Login here

Login to your account

Similar Threads

Thread Title Forum Replies Last Post
Started by SpectreJordan
Issues & Bug Reports 2 07-02-2014 10:17 AM
Started by B8TINGU
Issues & Bug Reports 6 02-27-2014 03:04 PM
Started by GTN Eric
Grand Theft Auto V (Xbox 360) 0 10-04-2013 07:04 AM
Started by chaotikilla
Issues & Bug Reports 16 08-18-2013 06:25 AM
Started by juanma0011
Issues & Bug Reports 2 06-13-2013 01:34 PM